FrieslandTravelers

Furstenau Sept. 2014

Vrijdag 5 september was het weer zover, lekker een weekend naar Furstenau. Samen met Frans en Lara en hun Vitara. In de loop van de middag de auto´s klaar gemaakt en de Samurai op de aanhanger gezet. Het leuke was dat Sietze en Oma Nijholt ook mee gingen. Zeker voor Oma (75jaar) zal het een hele belevenis worden. Om ongeveer half vijf zijn we vertrokken en de reis verliep prima. Tot onze schrik kregen we vlak voor aankomst in Furstenau een telefoontje van Lara, ze hebben een ongeluk gehad. Hun hele combinatie van Audi, Vitara en aanhanger is totaallos. De aanhanger waar de Vitara op stond is geschaard en op z’n kant gegaan. Gelukkig zijn ze zelf met de schrik vrij gekomen. Het is wel een grote domper op dit weekend geweest.

Zaterdag is Marc met buurman Nico geweest en hebben we ondanks de gemengde gevoelens toch nog lekker met 3 auto’s heerlijk in de modder gereden.

Het blijft kriebelen en Frans belde op dat hij er toch nog aan kwam (met een geleende auto) en zou dan zondag met de Samurai van Yvonne willen rijden. Natuurlijk was dat meteen goed en de stemming draaide meteen positief om. Toen Frans er was nog even lekker gekletst en zijn verhaal gedaan, een paar biertjes en vroeg naar bed om zondag weer lekker fit te zijn.

Zondag lekker vroeg met de Defender en de Samurai de bossen en modder van Furstenau in geweest. Een paar keer de lier moeten gebruiken om me zelf (Defender) te bevrijden. En Frans ging bijna nu weer op z’n kant hihi maar nu met de Samurai. Na ongeveer een 3 kwartier hadden we hem mbv. De lier weer ui de benarde positie bevrijd.

Al met al nog een heel leuk weekend gehad en fijn dat Frans en Lara nog geweest zijn, dat maakte veel goed.

Op naar 4x4 Budel 10,11 en 12 Oktober.

Foto's gemaakt door Sietze Kroes.

 

 

 Foto reportage:

Sponsor Marokko 2013

Sponsor Dakar Challenge