Sponsoren Dakar Challenge 2011

SuperMoto 2010

De Supermoto in Joure is een prachtig motorsportevenement. Een onderdeel is een race waarbij de deelnemers een gedeelte over de weg en een stuk off-road rijden. Net als vorig jaar was er dit jaar ook een delegatie aanwezig van de Parijs-Dakar deelnemers met hun motoren, auto’s en vrachtwagens. Vorig jaar hebben we met belangstelling gekeken. Het leek ons leuk om nu ook onszelf te promoten. Om te laten zien wat je allemaal met een Landrover Defender kunt doen en wat wij ermee willen doen. We hebben contact gelegd met de organisatie en ook zij vonden het een leuk idee. Op het Dakarplein bouwden we onze stand op. We stonden naast Gerard List, een motorcoureur die 3x Dakar heeft gereden. We kregen veel bekijks en er werden veel vragen gesteld over onze daktent.

Een hoogtepunt was een demonstratie op zaterdagavond samen met de teams van Amsterdam-Dakar. We werden een voor een voorgesteld en konden onszelf presenteren. Daarna reden we een paar rondjes en een stuk off-road om het publiek te laten zien wat een power er in de Dakar vrachtwagens zit. Onze Defender viel daarbij natuurlijk in het niet maar toch leuk dat we mee mochten doen. Een hele ervaring! De tweede dag was erg druk met bezoekers die veel vragen stelden over onze plannen. Al met al een geslaagd weekend en voor herhaling vatbaar.

Volgend jaar (2011) willen we wederom deelnemen aan de Supermoto. Ditmaal ook om onze eigen Amsterdam-Dakar Challenge te promoten.

Top