Samurai

Yvonne's samurai heeft in 2018 een grondige makeover gehad zowel technisch als de buitenkant. Hij is helemaal uit elkaar geweest, van alles vernieuwd en aangepast.Het is best wat werk geweest maar we hebben er een leuke auto voor terug. Het is een grijze geworden en gespoten met een Bedliner van Raptor en natuurlijk is het een kleur nummer van Land Rover :) Er is nog al wat gebeurd aan de Samurai en te veel om hiet op te noemen, alles is zo een beetje los geweest en gedeeltelijk vervangen. hier onder enkele foto's

Samurai achterasSamurai Kaal 1

Samurai Klaar 1Samurai klaar zonder kap

Zo is het toen der tijd begonnen:

Eindelijk is het zover mede Frieslandtraveler Yvonne heeft haar eigen Trial/Callenge auto. Eind 2013 aangeschaft. Een Suziki Samurai uit 1992, modderbanden, 3 inch verhoogt, snorkel en koni schokdempers. De samurai heeft zich al bewezen in Furstenau en Havelte, waar water, modder en zand niet werden geschuwd.

De kleine telg onder ons is de stoere Samurai van Yvonne. Yvonne heeft door onze avonturen en offroad ritten de smaak te pakken gekregen. Ze gaat graag mee op reis, maar gaat bijna altijd mee naar bijvoorbeeld Furstenau in Duitsland en/of Havelte 4x4. De samurai is niet echt geschikt voor veel over de weg te rijden omdat hij helemaal is aangepast voor het zwaarde offroad werk :) Yvonne doet dan ook zeker niet onder met haar Samurai voor de groote broer Defender 110 in het terrein.De Samurai nemen we dan meestal mee op een auto ambulance.

 

 

 

Top