Sponsors Dakar Challenge 2011


Meijer Huis en Tuin uit Oudehaske. (Hoofdsponsor)
 
 

 
HamRadioShop, de gespecialiseerde webshop op het gebied van zend apparatuur, toebehoren en eigen antenne bouw . Tevens verhuur van portofoons / mobilofoons /steunzenders en alle toebehoren.

 


 

Web 2Host, een begrip voor Friesland.

 

 
EHBO vereniging Joure o.l.v. Henk Brandsma. Een vereniging die helemaal draait op vrijwilligers en betrokken is bij veel evenementen rond om Joure.
 

 
Learning Guide Solutions biedt een allesomvattend portfolio aan leer- en support oplossingen, altijd afgestemd op de leerbehoefte, kennis en vaardigheden van U medewerkers.
 

 

AxtrA, specialist in verkoop en verhuur van gereconditioneerde voorzetapparatuur voor heftrucks..


 
Mr Bubbels, Carwash in Leeuwarden. De wasstraat is BOVAG gecetificeerd en is 7 dagen in de week open.

 
HenK Ontwerpers, Het ontwerp buro uit Lemmer

 


 

Geba auto's BV, Uit Tynaarlo, een Land Rover dealer met prima mensen en een super service.

 


 
PS Data Voip and Satelliet Consulatncy
 

 
Mc Donald's, Joure en Lemmer

 


 

Heiwo Carrosseriefabriek. Heiwo is sinds 1926 fabrikant van plywood en koel/vries opbouwen voor opleggers, aanhangwagens en trucks.

 


 

Waterfilter Specalist. De enige erkende specalist op internet door leveranciers. Al onze waterfilters hebben een orginele sticker van de leverancier wat andere niet hebben. Zo weet u dat het een orginele filter is en dat u onder de garantie regeling valt.

 


 

Tyres in Stock, De FORMULE 1 onder de AUTOBANDEN. De Grootste autobanden webshop van Nederland. Uw bestelling wordt binnen 3 dagen aan u geleverd.


 

Super de Boer, De Jong uit Grou. Super de Boer is de winkel voor mensen die van lekker eten houden. En ook nog voor een gezonde prijs.

 


 

Eurol Lubricants, uit Nijverdal. Eurol een kwaliteits merk in olie en smeermiddelen, veel gebruikt in auto en motor sport.

 


 

Klikodeco, Een uniek concept voor Klikostickers voor op de klikocontainer.

 

 

 


 

Top Promotions, uit Joure. Textieldruk-Promotiekleding-Werkkleding-sportkleding-relatiegeschenken. Exclusief leverancier van PECO-PEN in Nederland.

 

 

 


SpecSavers, uit Arnhem. Gratis Glazen !!!! Standaard enkelvoudige glazen bij elk montuur. Standaard varifocale glazen zijn gratis bij een monteur vanaf 99 euro.

 


Elephant Offroad, U kunt terecht voor reparatie, onderhoud en APK voor uw Land Rover en tevens alle andere merken terreinwagens.

Wij zijn een Land Rover garage. Ook voor vele accessoires, net zoals met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Tevens prepareren wij uw terreinwagen voor off-road en expeditie, verkopen zowel gebruikte als nieuwe Land Rovers en wij nemen zelf deel aan de NK Off Roadracing en andere rally’s en trophy’s www.elephantoffroadracing.nl

 


Kemper Koerier b.v. 24 uur per dag 7 dagen in de week B2B transport door heel Europa. Wij zijn een flexibel en betrouwbaar bedrijf met een service verlenende instelling. Een telefoontje is voldoende om uw opdracht te plaatsen. 

Sponsor Marokko 2013

Sponsor Dakar Challenge