Wie zijn wij

 Wim (1956)

wim

Geboren in Amsterdam, vader van twee kinderen, na 9 jaar verhuisd naar Deurne, Noord-Brabant. Inmiddels woon ik alweer vanaf 2004 in Friesland waarvan de eerste 2 jaar in Joure. Daarna ben ik in Oudehaske gaan wonen. Jaren geleden ben ik de wereld van de elektronische beveiliging ingerold. Na 20 jaar als servicemonteur te hebben gewerkt, ben ik binnen het bedrijf overgestapt naar de ICT-afdeling. Daar houd ik mij bezig met het ontwikkelen en het onderhouden van grote projecten op het gebied van bedrijfsautomatisering. Ik ben erg ondernemend en in voor wat avontuur. Vandaar de drang om te reizen.

Yvonne(1966)

Geboren en getogen in het Friese Joure en moeder van drie kinderen. Na een aantal omzwervingen werk ik nu bij de GGZ (Geestelijke Gezondheids Zorg) Zuid-Friesland. Het buitenland trekt mij erg aan. Vooral het buitenlandse eten vind ik erg lekker. Mijn eerste verre reis was naar Sri-Lanka. Daar liggen de roots van mijn kinderen. Het was een indrukwekkende reis. Ik heb daar veel slachtoffers van de tsunami gezien. Mijn grote hobby is dat ik als hulpverlener werkzaam ben bij de EHBO vereniging Joure. Ik ben dan ook veel te vinden op grote evenementen. Een droom van mij is om ooit vrijwilligerswerk te gaan doen in een derde wereld land.

Yvonne en Wim (2003)

We hebben elkaar ontmoet op de elektronische snelweg. We zijn getrouwd in 2005 en wonen in een prachtig oud huis in Oudehaske. Het is een huis met lekker veel ruimte die we samen ook wel nodig hebben. We hebben samen 5 kinderen waarvan er 3 bij ons wonen. Over een x-aantal jaar willen we lekker gaan reizen met onze Landrover Defender. We zullen tot die tijd wat kortere reizen gaan maken en de tijd gebruiken om de Landrover verder reis klaar te maken.

 

Rian (1986) Gaat de Marokko reis 2013 doen met haar vader Wim

Rian

Rian, 26 jarige geboren en getogen Brabantse! Grote zus van Frans en dochter van Wim. Altijd opzoek naar avontuur, gezelligheid en 'n nieuwe uitdaging. Een creatieve, ruimdenkende en gevoelige meid die graag haar eigen grenzen opzoekt en nieuwe mensen en culturen wil leren kennen. X

Tweede Marokko 2013 team:

Edwin

Edwin

Edwin Santhages is getrouwd met Monique, en samen hebben ze een dochter van 16 genaamd Ella. In het dagelijks leven is hij directeur eigenaar van het landschap architecten bureau Sant en co. Edwin valt al sinds vele jaren als Afrika verslaafd te benoemen. Minimaal 1 maar vaker 2x per jaar verblijft hij daar op het continent. Voor vrijwilligers werk of vakantie veelal samen met zijn dochter. Een land rover is dan het vervoer middel voor al zijn avonturen. Met Edwin zijn defender 110 td4 wordt de reis naar Marokko aan gegaan.

Marc

Marc

Marc van der Stigchel 47 jaar en getrouwd met Heleen. Samen hebben we twee zoons van 15 en 18 jaar. In het dagelijks leven ben ik manager bij MEE Friesland. Al vele jaren zijn we verslaafd aan het 4x4 rijden met de land rover. Na vele 4x4 vakanties in Europa rijden gaat de reis nu eindelijk naar Afrika waar mee een droom uitkomt. Thuis blijft mijn 42 jaar oude defender die niet kon tippen aan het comfort van Edwin zijn defender 110

 

Frans en Sytse waren in 2011 het team die samen met ons de Amsterdam Daker Challenge hebben gereden.

Frans (1988)frans

Frans is geboren in Deure. Hij is nu werkzaam als hovenier. Daar denkt hij mee bij het ontwerpen van tuinen en realiseert dit met een leuk en goed team. Frans woont in Liessel.

Sytse (1958)sytse

Sytse is geboren in Leeuwarden en momenteel woonachtig in Grou. In het dagelijks leven is hij werkzaam als Register Accountant. Zijn passies zijn natuur, reizen en sporten als zeilen en schaatsen. Jaarlijks gaat hij een week naar het buitenland voor het verzorgen van seminars (Slovenië, en Zuid Afrika). Hij zal zich in de woestijn helemaal in zijn element voelen. Min of meer bij toeval kwam hij in contact met Yvon en Wim. Graag wil hij bijdragen aan het realiseren van hun goede plannen.

 

 

 

 

Sponsor Marokko 2013

Sponsor Dakar Challenge